E, ovako treba... > Plovila

Катамаран, али озбиљан

<< < (3/5) > >>

srsa:

--- Citat: zankiki  13, 02, 2018, 13:58:11 posle podne ---Pa šta znam, ja ovako sebi nikad ne bih poželeo.
Ne bih mogao da imam primedbe na izradu, ali ukusi su različiti, kao i način upotrebe plovila.

I meni je jako ružan.....

--- Kraj citata ---

Мени је ружна само цена, а иначе, леп је ко' лутка.  f85

zankiki:
Pa o tome i pričam, ukusi su različiti, počev od izgleda, pa do načina korišćenja, i načina na koji svako od nas voli provoditi vreme na vodi.

Ono što sam malopre hteo da kažem, da imam 50000e da ukucam u plovilo (tj i više, ako je ovo cena bila samo za materijal i farbanje), sigurno ne bi bilo ništa ni nalik ovome čudu.

mossi:
Malo se iz te fotke vidi.
Ono što ja zaključujem je da je to HouseBoat katamaran, a oni su takvi kakvi jesu.. ružnjikavi, ali sa MNOOOOGO mesta i konfora.
Taj brod, menja kuću ili vikendicu po KONFORU! Pa ulaganje od 100,000 eura jeste i nije cena.
Hebeni autić košta ako je čemu 30,000 o nekim ozbiljnijim kolim da ne pričamo.

Prozori su malo čudni.. ali .. bilo bi lepo kad bi bilo više fotki..  thumbup

mossi:
Ponovo sam pogledao fotke:

3 nivoa:

1. podpalublje, spavaće sobe, motorno odeljenje i ko zna šta sve tamo nema.
2. SALON, dvevni boravak, možda kuhinja i WC, plus velika pokrivena terasa na vodi.
3. FlyBridge, zatvoreni sa mogućom vezom sa salonom, komandno mesto plus OGROMNA otvorena terasa 3-4m od vode .. savršenstvo.

ok ok ok llll llll llll ok ok ok 114

Lepše od ovoga bi koštalo milion evrića!  sajkaca

mossi:
Da.. i mislim da je vlasnik .. vrlo neiskusan jer ima samo jedan pramčani vez koji je nategnut do besvesti.  kuku
Ima dva bočna koja landaraju .. što takodje nije dobro.

Ali .. pramčani pajvan mora biti dupli ..  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju