E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Prozori na čamcu
shomysss:
--- Citat ---Raspitao sam se kod staklorezaca, niko neće da seče kaljeno staklo. Našao sam povoljno laminirano staklo, ili kako se već zove ono sa folijom izmedju, kod Sremske Mitrovice firma Glas Komerc, 1m2 -2,70 eura. debljine 3x3, e sad možda naplaćuju i sečenje po modelu, nisam pitao.
--- Kraj citata ---
Pre bih rekao da je 27eura po kvadratu
MiletaStamat:
Izvinjavam s forumašima na grešci u vezi cene laminiranog stakla. Stvarna cena je 24 eura 1m2. Nisam ni primetio da sam ranije napisao pogrešno. Cena je kod firme :
Glas komerc
Flot stakla, nisko emisiona stakla, stakla u boji, dokorativna stakla, ogledala, kaljeno staklo, brusenje, fazetiranje, savijanje
Adresa:Voganjski drum bb, Sremska Mitrovica
Telefon:022621862, komercijalista za Beograd ,-Milan-063-381-009
Web sajt:www.glas-komerc.com
shomysss:
--- Citat: MiletaStamat 23, 01, 2018, 12:37:25 posle podne ---Izvinjavam se na forumašima na grešci u vezi cene laminiranog stakla. Stvarna cena je 24 eura 1m2. Nisam ni primetio da sam ranije napisao pogrešno. Cena je kod firme :
Glas komerc
Flot stakla, nisko emisiona stakla, stakla u boji, dokorativna stakla, ogledala, kaljeno staklo, brusenje, fazetiranje, savijanje
Adresa:Voganjski drum bb, Sremska Mitrovica
Telefon:022621862, komercijalista za Beograd ,-Milan-063-381-009
Web sajt:www.glas-komerc.com
--- Kraj citata ---
Poznavajuci cene to je povoljno
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
MiletaStamat:
Najpovoljnije što sam ja mogao naći preko interneta.
E sad imam još jedno pitanje. Stari prozori su mi bili namešteni pomoću kedera, da li da isečem staklo po modelu starih i vratim kedere, ili da isečem malo veće prozore pa da ih lepim na plastiku. Plašim se da stare kedere neću vratiti kako treba, pa da ne cure. Onda ih moram zalivati nekim silikonom, a čitao sam i kad se kupe novi kederi da nisu nekog baš dobrog kvaliteta i ne mogu se fino upasovati na uglovima, i opet može da curi.
Dilema je sad, kederi li lepljenje?
Bakara:
Ja sam za lepljenje jer kederi i kad su novi, znaju vrlo brzo da ukrte i počnu da puštaju na ćoškovima. Da nameštam sebi, išao bih na lepljenje 100%
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju