E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Prozori na čamcu
MiletaStamat:
Verujem da je ovde na forumu bilo slične tema, probao sam da pronadjem ali nije mi uspelo. Hteo sam da pitam, možda neko zna. Nabavio sam besplatno nekoliko staklneih prozora od autobusa. Zanima me da li je pametno to staklo iseći na meru i namestiti na prozore Istranke umesto sadašnjih pleksi prozora jer su isti već pohabani i izgrebani. Koliko se razumem ta stakla od autobusa bi trebalo da su kaljena ili su to ona koja se ne razbijaju na komade već samo naprsnu, tako da ne može doči do ovreda. Voleo bih da čujem mišljenje nekog ko se razme u to ili je već nešto slično radio.
mesechar:
Koliko sam ja upucen kaljeno staklo se ne moze naknadno seci na meru, nego se staklo prvo isece na tacnu meru pa tek onda kali.
hbojan:
--- Citat: mesechar 20, 01, 2018, 23:27:59 posle podne ---Koliko sam ja upucen kaljeno staklo se ne moze naknadno seci na meru, nego se staklo prvo isece na tacnu meru pa tek onda kali.
--- Kraj citata ---
100% si u pravu. Prvi put kad budes uzeo noz da iseces to staklo, raspasce se u param parcadi. Kaljeno staklo ne moze naknadno da se obradjuje.
LSI:
Милета, ако се одлучиш за каљено стакло, можда би могли да ти то направе недалеко од Батаје, близу "13. маја".
Постоји тамо фабрика "Звезда".
Кад ми је пукло стакло на вратима шпорета, тамо су ми, по мерама које сам им дао, исекли на меру и, не сећам се више цене, али знам да је било јефтино и брзо - отишао, дао меру и сутра у подне су ме звали да дођем да преузмем.
MiletaStamat:
Hvala na informacijama, nisam imao pojma da se kaljeno staklo ne može seći, mada ne znam da li je ovo staklo kaljeno, moram da proverim. Da li su uopšte automobilska, autobuska, stakla kaljena!?
Laki svraćam ovih dana u Zvezdu da vidim koliko bi me to koštalo, to mi je bar blizu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju