E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Prozori na čamcu
pecaros021:
iščitao sam mislim ceo forum a i youtube ali nigde ne nađoh način na koji se i kako postavlja prozor od pleksiglasa na čamac pošto su mi loši prozori na titelu 9 planiram da malo poradim na njima ima li neko sa foruma neki link ili da zna nekoga u Novome Sadu ili okolini ko se sa tim bavi ili neki kontakt bilo bi mi od velike pomoći u napred hvala...
LSI:
Код мене су прозори урађени тако што је плексиглас залепљен директно на лим. Три године ништа није цурило...
zankiki:
Ma ni kaljena stakla nisu ne znam koliko skupa... Kad sam uzimao za Marissu, sećam se da su me 2 komada od oko 50x50cm, sa sečenjem po šablonu (nije pravolinijski), zatamnjivanjem i kaljenjem izašla oko 50e
BTW, ovo je bila poruka za Miletu... Sad vidim da je u međuvrmenu bilo i drugih poruka.
pecaros021:
--- Citat: LSI 22, 01, 2018, 14:09:19 posle podne ---Код мене су прозори урађени тако што је плексиглас залепљен директно на лим. Три године ништа није цурило...
--- Kraj citata ---
druže a čime su lepljeni moja neka ideja je bila nečim zalepiti i staviti par pop nitni ili šrafova
LSI:
--- Citat: pecaros021 22, 01, 2018, 14:40:43 posle podne ---
--- Citat: LSI 22, 01, 2018, 14:09:19 posle podne ---Код мене су прозори урађени тако што је плексиглас залепљен директно на лим. Три године ништа није цурило...
--- Kraj citata ---
druže a čime su lepljeni moja neka ideja je bila nečim zalepiti i staviti par pop nitni ili šrafova
--- Kraj citata ---
Заиста се не сећам. Знам да је Зоран користио неку картушу али се не сећам шта је у њој било...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju