Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kabe Nautica - Razvigor

<< < (16/30) > >>

zoki_ns:
Zalepicu sad ovo po upustvima kako su mi rekli u stampariji pa ako me bude nerviralo ici cu na manju na tih 7-8 cm
Dal ima neka caka kod lepljenja il ide sve glatko :) ?

Kabe:
Nista specijalno. Ne znam šta su ti rekli u štampariji. Meni nisu ništa :D Ja sam moje lepio po užoj strani (visina). Lux je nezgodan jer ima 11cm visinu bočnog preloma, pa mora da se baš precizno počne sa strane ruba. Lepo istisneš vazduh pre kontra razlepljivanja i to je to. Podrazumeva se da prostor lepljenja mora da bude očišćen kako dolikuje.

Kabe:
Dugo nas nije bilo u ovoj temi. Razlog: PUN GAS SVE VREME  k5

Pošto je sada polovina sezone, juče je odrađen mali servis i tjuning korita Razvigora na "kanalu" - Mačkov sprud koji je u stečaju. Uklanjanjem algi i preko 5 Kg skoljki plovna brzina je porasla za 5Km/h, a upravljivost poboljašana za 20%  ha

Po završenom poslu, palo je i uživanje uz 'ladan špricer.

Nastavljamo dalje... Danas idemo uzvodno, a za vikend ćemo videti. Opširnije u temi o plovidbama kada padne sneg uz rakijicu, kiseo kupus i mesne proizvode. Trenutno akumuliram materijal i uživam u svakom lepom danu... 25648

Bakara:
Bravo, svaka čast!  thumbup

Već vidim sledeće, ili najkasnije za dve sezone, umesto Razgvigora neki kabinaš  grandpa  6589

petar_kozic:
Bravo Kabe !
Tako se to radi, kratko ali jeb.... !  jh

Samo uživaj, koristi ovo Miholjsko leto maksimalno.

@Bakara
Ja mislim da mu je to ultimativni cilj.  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju