Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kabe Nautica - Razvigor
Kabe:
Kao što reče Zanki, veliki broj ljudi koristi ovaj model i super se pokazao. Ja sam pazario od ovog prodavca sa KP. Sve je bilo po dogovoru, tako da mogu da preporučim:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Delovi-i-oprema/Brojac-merac-radnih-sati-hour-meter-digitalni-47336541-oglas.htm?filter_id=437861102
Kabe:
Prethodnih dana se takođe po nešto raduckalo. Stigle bove napokon u Gros Inox. Neću trošiti reči o tome kakva je borba bila nekoliko meseci i na kraju nisu stigle one koje su trebale već bele (ali isto Majoni), pa sam upario "torpeda" napred, jednobojne pozadi. Rezultat - odličan :)
Pošto je Dunav napokon dozvolio da se pojave mesta gde može da se normalno pristane, došao je trenutak i za "krštenje". Kum kumovao, kum krstio. Prosvećena Dunavska voda, po koja školjkica i napokon smo kompletno legalni za vodu.
Mnogi su me pitali gde sam štampao nalepnice. Štamparija: Max print. Miše Dimitrijevića 2. Novi Sad (zoki_ns prosledio kontakt)
https://goo.gl/maps/EAX1w8nXUKKDY8pa6
Cena za dve registracione oznake + dve nalepnice imena čamca - 800 kovanica.
Ostaje da uklonim alge u nekom sledećem pristajanju i malo našminkam bokove i to bi bilo to...
petar_kozic:
Kozmetika je legla odlično, mislim na bokobrane, to uvek treba, pogoto kod plastičnog čamca.
Natpis je ispao odlično, ruku na srce nije ni skupo.
Odlično. thumbup
zoki_ns:
Ja sam odstampao ali nikao da zalepim.
Mozda bih cak i odstampao ponovo posto mi natpis deluje veliki al to cu videti kad zalepim ove sto sam odstampao kad ih vec imam.
Svaka cast na gadget-ima i kozmetici. Super izgleda camac.
Kabe:
Hvala Zoki.
Moja slova (i brojevi) su visine 10cm, kako je i zakonom propisano.
Kada sam ih zalepio (registarsku oznaku), delovala mi je malo "glomazno" iako sam pre izrade i lepljenja premerio na jednom Aqua Luxu iz marine dimenziju i delovala mi je ok na njemu, ali je on beo, a oznaka crna :D
Stoga, mislim da može biti diskretnija (7 - 8cm) bez ikakvih problema. Mada sada sam se navikao i OK mi je. Kada je reč o imenu čamca, 10 cm je prava mera.
Moj ti je savet da zalepiš skorije oznaku jer su danas zaustavili komšiju iz marine na vodi i proveravali "ispravnost", pa čisto da te ne njakaju.
Ukoliko ti je potrebna stručno-tehnička pomoć, stojim na raspolaganju, jer sam već ušao u gas i lepim ih kao markice 55555
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju