Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kabe Nautica - Razvigor

<< < (10/30) > >>

Drivee:
A zasto ne plovak pa prekidac pa da se sama pali po potrebi?

Kabe:
Zato što to zahteva prisustvo "stabilnog" akumulatora, što ovde nije slučaj :)

A ukoliko budem želeo, mogu u ovu postavku da ubacim i plovak, a zatim povežem bateriju da bude u non-stop aktivnom režimu i aktivira se samostalno po potrebi.

STG:
Hvala na odgovoru.
Trazim resenje za ceo zadnji pik, snabdevanje strujom i pumpom za vodu, pa otud i moje pitanje...

Kabe:
Nema na čemu STG. Boks kao "priprema" za pumpu je poručen prilikom izrade čamca. Napravljena je kompletna priprema, samo je potrebno ubaciti pumpu po želji. Isto Važi i za strujne priključke na krmenom delu.

Taj deo može bez problema da se odradi naknadno bušenjem rupa, dok bi prostor za pumpu zahtevao manju igranku, ali nije ni to preterano složeno naknadno uraditi.

calypso2:
Zlopatio sam se godinama sa kisom i izbacivanjem vode iz camca. Akumulator doduse imam, jer je motor na elektro start, ali prvo pumpa na prekidac, pa onda na plovak, pa plovak blokira, pa camac konstatno prljav...Jedio pravo i trajno resenje je tenda preko celog camca. E sada, cena nije mala, ali je najpismenije trajno resenje. Sada me ne zanima da li pada ili ne i nemam obavezu da obilazim i cimam se.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju