E, ovako treba... > Restauracije

.

<< < (12/22) > >>

Nidza:
Hvala Vlado! Isto smo koristili - staklene trake. Bolje sto nema azbesta, to je stvarno opasno po zdravlje i igrom slucaja i samo jednom moze biti fatalno. Samo me zanima jos jedna stvar, ja sam to motao na suvo i ucvrstio selnama, a kasnije tek sam video i metod da se traka pokvasi pre montaze jer se tako bolje stegne uz cev i lakse namota, a ta voda svakako ispari. Koji ste vi tada i koji bi vi sada metod primenili od ta dva? Staklene trake rade posao, ali ona siva "cebad"  ("blankets") za izolaciju su stvarno prava stvar, ali smo suvise malo trziste.

zankiki:
Preoveri da ne mora i druga bobina za drugi razvodnik.

stvlada:

--- Citat: Nidza  07, 06, 2018, 19:23:58 posle podne ---Hvala Vlado! Isto smo koristili - staklene trake. Bolje sto nema azbesta, to je stvarno opasno po zdravlje i igrom slucaja i samo jednom moze biti fatalno. Samo me zanima jos jedna stvar, ja sam to motao na suvo i ucvrstio selnama, a kasnije tek sam video i metod da se traka pokvasi pre montaze jer se tako bolje stegne uz cev i lakse namota, a ta voda svakako ispari. Koji ste vi tada i koji bi vi sada metod primenili od ta dva? Staklene trake rade posao, ali ona siva "cebad"  ("blankets") za izolaciju su stvarno prava stvar, ali smo suvise malo trziste.

--- Kraj citata ---

Ma ja to namotao na suvo i vezao paljenom zicom,stoji i danas :)  Nisam znao za foru da se pokvasi.... Svakako cu to primeniti na sledecem projektu,hvala za info ;)

zankiki:
Ako i kupiš novu bobinu i razvodnik, ovu ostavi za rezervu, ako nešto crkne na vodi uvek je dobro imati...

dinozivkovic:
Sa zakasnjenjem Cestitke za plovilo. Sjajana sprava!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju