E, ovako treba... > Restauracije
.
MiletaStamat:
Zox sezona teče, a ti još u radovima, pozajmljuj neki čamac pa na reku a majstorima ostavi neka to sredjuju, naravno uz tvoju kontrolu 114
mesechar:
Dobro te namuci taj ford.
stvlada:
A ja ti lepo rekoh pre te cele igranke da ubacis neki dizel i da te ne boli glava...
neki clanovi foruma su probali kako ide moj camac sa mercedesom uz relativno nisku potrosnju goriva,ako budu hteli ostavice komentar
oblak:
--- Citat: stvlada 03, 06, 2018, 13:28:47 posle podne --- A ja ti lepo rekoh pre te cele igranke da ubacis neki dizel i da te ne boli glava...
neki clanovi foruma su probali kako ide moj camac sa mercedesom uz relativno nisku potrosnju goriva,ako budu hteli ostavice komentar
--- Kraj citata ---
Moram priznati da sam i sam bio iznenadjen koliko dobro ide Vladin gliser. Prosle nedelje sam imao priliku da ga vozim ceo dan. NA prvo dodavanje gasa oseca se ozbiljan uzgon i camac vec posle nekoliko sekundi izglisira pa se rucica gasa moze vratiti u polozaj 2/3 gasa posle cega camac lagano nastavi glisirati ozbiljnom brzinom. Jako dobro uradjena marinizacija a po informacijama potrosnja ne prelazi 15 L sto je za brzine preko 40 km/h jako ekonomicna voznja.
broker975fx:
Ma tezak sex nema sta. Ono sto je univerzalna istina a vazi za nautiku to je da je sve stvar kompromisa. Ili se pokusava ustedeti i premostiti neki troskovi sto za posledicu ima vrlo cesto promasenu investiciju. Cak i kada sve ispadne ok to nije to ali to je ok ako se prizna kompromis. Druga varijanta je ova bolna od Zox-a.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju