Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
.
oblak:
[/quote]
Ja se iznervirao čitajući a mogu da zamislim uživo kako je to izgledalo.
[/quote]
Da znas Ljubu isti slucaj
Alexa:
--- Citat: MiletaStamat 17, 12, 2017, 19:37:38 posle podne ---E sad ste me ubedili da ne pokušavam da sam uvozim čamac, a imao sam veliku želju 6589 , Ima da plovim mojom Pasarom i da uživam bre, neću da se mlatim sa birokratijom, jer je tu. ako ne izgubljena bitka, onda kao Zox koštalo bi me mnogo vremena, živaca i novca. E ne dam nijedno od toga. Opušteno čekam proleće pa na reku a tamo, zna se, samo opušteno uživanje,
--- Kraj citata ---
Mileta, bez sekiracije, kad ti drzava da otpremninu od par desetina hiljada eura krecemo da to obavimo kgk. Tvoje je samo da placas racune usput i niz put i camac stize gde treba. Pa moras za penzionerske dane da nabavis malo veci komfor, trebce ti kad se otisnes malo dalje od Slankamena alknvajherij
DuleN:
--- Citat: Alexa 17, 12, 2017, 19:54:15 posle podne ---
Mileta, bez sekiracije, kad ti drzava da otpremninu od par desetina hiljada eura krecemo da to obavimo kgk alknvajherij
--- Kraj citata ---
Kakvi par desetina, desetine desetina roll4
MiletaStamat:
Hoće, hoće, oni planiraju da ukinu otpremninu a kamoli da daju. Kakve sam sreće taman kad bude penzije neće biti otpremnine.
LSI:
Машала! Нека се на томе заврши.
Сад треба све сабрати и проверити за колико се то разликује од оног што је у старту планирано и очекивано, да би се видело колико то све има смисла.
Мислим да свако то треба да види и зна, пре него што одлучи да крене у такву авантуру... Да, на жалост, код нас је то још увек - авантура...
Срећно, Зоране. Искрено то кажем, и не дозволите да вам пробијање планираног буџета поквари ужитак и задовољство кад први пут поставите чамац на њу и кренете на пут.
А читав овај галиматијас остаће као упозорење свима, док се нешто не промени у овој земљи.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju