Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Web kamera

<< < (2/4) > >>

espresso:
@captjerry
video sam na sajtu cime se bavi tvoja firma i potpuno razumem tovju zelju da se stvari urede na pravi nacin. da se zameras "kriminalcima" nije uputno a nema ni vajde ni potrebe. mozda je bolje da tvoj predlog sa zasedom i snimanjem zvanicno uputis komunalnoj inspekciji i ponudis im usluge firme (camac, ljude, tehniku za snimanje i sl.). ponuda bi mogla da sadrzi i par slika koje si samoinicijatvno snimio, cisto kao ilustraciju problema. mislim da bi opstina novi beograd mogla da nadje interes i da dopuni budzet od naplacenih kazni.

Kapetan:

--- Citat: espresso  21, 01, 2009, 15:08:20 posle podne ---@captjerry
video sam na sajtu cime se bavi tvoja firma i potpuno razumem tovju zelju da se stvari urede na pravi nacin. da se zameras "kriminalcima" nije uputno a nema ni vajde ni potrebe. mozda je bolje da tvoj predlog sa zasedom i snimanjem zvanicno uputis komunalnoj inspekciji i ponudis im usluge firme (camac, ljude, tehniku za snimanje i sl.). ponuda bi mogla da sadrzi i par slika koje si samoinicijatvno snimio, cisto kao ilustraciju problema. mislim da bi opstina novi beograd mogla da nadje interes i da dopuni budzet od naplacenih kazni.

--- Kraj citata ---

jos da komunalna ispekcija ne zna za te probleme...  ljudi drustvo je totalno korumpirano .. najgore je sto gazda kafica na vodi moze da naredi zaposlenima da bacaju u kantu a ne u voud... ali gazda i ne razmislja o tome...  prilicno sam siguran da zaposleni to rade samoinicijativno nece gazda da se bavi time...

mozda dati gazdi slike...

captjerry:
upravo tako Dule...
ja sam pre dve godine pokusao da uvucem grad u celu ovu pricu...fora im je bila (to sam vec nekome ovde cini mi se pricao) do sad nismo to radili...i otkacili me na keca...ma i njima je reka samo za skupljanje donacija i slikanje politicara i odbornika...bilo bi ehtra kad bi se vlast ukljucila u sve ovo...medjutim oni uglavnom od toga naprave marketing a rezultati nula...kao i JKP zelelnilo...od kad su dobili onaj preplacen brod za ciscenje reke (ima jedno 2-3 god), sluzi im samo da provozaju prijatelje svojih sefova i direktora i da se na dan Dunava pojave u javnosti...a mi placamo taksu za uredjenje i odrzavanje obala...
Bas bih voleo kad bi svako radio svoj posao...
a ja planiram da u aprilu ili pocetkom maja, posle velikih voda, organizujemo jednu akciju, skoro sam Kapetanu  pomenuo...napisacu sve u odvojenoj temi,trenutno gledam sta nam sve treba i koje sponzore da cimam za to...u pitanju je dobrovoljna akcija ciscenja reka Save i Dunava kod BG-a...nadam se da ce se sto vise nas ukljuciti, kojima reka znaci vise od neke tamo vode koja tece i nosi nase djubre...sto nas je vise, brze cemo da zavrsimo i bolje ocistimo a posle idemo na zasluzenu "zurku" na nekom ostrvu (jos ne znam kom)...
sutra-prekosutra cu sve da ispisem o tome...

Kapetan:
pozvacemo tv stanice novine i sve ostalo ... pod geslom "kad nece grad .. mi cemo".... ja mislim da bi to bilo idealno jer bi se mnogi barem cimnuli ...

captjerry:
To i jeste cilj ... Ja sam hteo da je nazovem "Veliko prolecno spremanje" . Moze i oba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju