Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Web kamera
Bane:
Captjerry, bravo za akciju i naziv. Uvek sam za to da treba ocistiti dvoriste, a kako je Dunav (doci cu uvek i na Savu) moje dvoriste, spreman sam da ucestvujem bilo kada i bilo gde.
Nikada mi nisu bili jasni ljudi koji svoje djubre uredno spakuju u kese i onda "istovare" bilo gde, preko ograde camca, kroz terasu, kroz prozor automobila....
Ljudska glupost i nemar nemaju granica.
jedva cekam da cujem nastavak....ostrvo.....zurka, a pre svega o onome sto ide prvo....
pozdrav
Pera GARMIN:
Što više čamaca i što više ljudi. Koliko da im pokažemo kako se stvarno održavaju obale
Kapetan:
radim bannere i zastave :)
www.mojaladja.com
SALE NB:
Kad spomenu bannere, napravi banner da ga ubacim na sajt! Malo da izreklamiramo "Moju ladju" među širim narodnim (internet) masama! :preved:
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 22, 01, 2009, 13:59:25 posle podne ---Kad spomenu bannere, napravi banner da ga ubacim na sajt! Malo da izreklamiramo "Moju ladju" među širim narodnim (internet) masama! :preved:
--- Kraj citata ---
ne postizavam prijatelju ... nemamo logo ... sad preradjujem ceo portal nova joomla na cirilici ... ludilo .. a pored ovog sajta imam dva legitimna posla i utepace me ovi moji :)
aj videcu danesto smislim :)
a i bannere onda moram da pozicioniram tako da radim ond arazmenu banera.. ima sve to joomla ali dok ja nasetujem ima se osilim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju