E, ovako treba... > Palubna oprema

Sklopivo sidro

<< < (6/9) > >>

LSI:
Ovakva vitla sa sajlama raznih prečnika i dužina možete da nadjete i kod:

BM BOŽIĆ - TRUCK AND TRAILER SHOP
Tošin Bunar 164
Novi Beograd

Tel: 011 2609 722
Mob: 063 265 724 - Mirko
Mob: 063 7705 315 - Bojan

Mirko je bio zauzet kad sam zvao tako da nisam dobio podatke o vrstama i cenama, pa predlažem da mu se direktno javite za informaciju.

poljo:

--- Citat: rade  23, 12, 2009, 13:53:37 posle podne ---Mislio sam na ovaj

--- Kraj citata ---

e to je taj . Moral sajla , mozel konop? Da li mislite da se moze nabudziti malo veci kolut na to ? Tacno tako sam nesto imao na umu .

Kapetan:

--- Citat: poljo  23, 12, 2009, 14:33:11 posle podne ---e to je taj . Moral sajla , mozel konop? Da li mislite da se moze nabudziti malo veci kolut na to ? Tacno tako sam nesto imao na umu .

--- Kraj citata ---

sobzirom da je RUCNI u pitanju bolje sajla, manje mesta zauzima .. doduse ako zaglavi vuci sajlu je zeznuto ...

poljo:
Sa ovakvom podvodnom strukturom punom svakaolikog otpada onda uz tu sajlu ide i neminovno bonsek . Gledao sam ljude u problemu zbog toga sto su koristili lanac (toboz jace je ) .Naleti oluja za cas a ti zaglavljenog sidra pa ni ovamo ni onamo . Hm .

Misha D:
Moze i sajla izvesne duzine ali je na kraju prema brodu obavezan jaci kanap (14 min). Kada se zaglavi sidro za panj , a mora se brzo krenuti, onda secom kanapa oslobadja se plovilo. U fabrickim plovilima uvek postoji 20-30m pocinkovanog lanca i isto toliko metara kanapa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju