Ej Zox, ja pocinjem vec da te volim

Aj mi sada objasni sta si hteo da kazes sa sledecom recenicom:
У свим наведеним државама важи порез на додату вредност (ПДВ), а то је један од облика пореза. Значи, принцип по коме се порез обрачунава је идентичан.

PDV kao PDV, porez na dodatnu vrednost, negde manji negde veci, na kraju to plati poslednji kupac... U slucaju Madjara, njemu drzava zavuce ruku u dzep 27%, nama 20%...
Madjar se ne buni, al ti skaces do neba

U svakom drugom postu pomenes Srbistan, kozodere, ... a ti eto kupis plovilo cije odrzavanje srednje mesecno kosta jedna ipo prosecna plata u ovoj nasoj drzavici (sad molim te nemoj da mi objasnjavas da nije tako, nego se provozaj sledecu sezonu pa ce mo pricati) ??? Necu ni da te pitam kolko je kostalo plovilo, to mi je sasvim ne bitno, kao sto mi je ne bitno da je placeno 5x jeftinije nego sto bi kostalo u Srbistanu...Ja jednostavno u tudji dzep ne gledam...
E sad ti mozes ladno da me pitas: a cime si ti zadovoljan? A ja mogu da ti kazem da sam zadovoljan sto jedem nasa g*vna... Dosta sam ih pojeo inostranih...
Jasno je meni da ovde u Srbiji mnooogo stvari nije kako treba, ali hajde da se potrudimo i da ih nekako promenimo...
Sve te politicare koje ti pominjes, nisu nam izabrali Nemci, Skotlandjani,... vec mi sami ! Ovde kod mene u Pazovi niko nece da cuje za SNS kda pricas s ljudima, plus na tu cinjenicu i nad 40% stanovnistva koji nisu Srbi, i opaaaa. Dodju izbori i SNS sezdeset i kusur posto i drzavno i lokalno... Eto, ja zato o tome necu da pricam !!! Nek nam vlada taj koji je pobedio na slobodnim i demokratskim izborima... Eto, kod mene u Pazovi je gradonacelnik koji je 5x bio u zatvoru za svakojake zulume i kradje, a on se nije samoizabrao...
Uff, poceo sam da pisem kao ti...
Obecavam da necu vise...