Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Преглед чамаца у 2018. години
MiletaStamat:
Zvezdane nije ti loša ideja. Kada sam ja kupio čamac nisam imao pojma ništa o marinama, nego put pod noge, pa od jedne do druge, raspitivao se za uslove cenu i ostalo. Malo pre se čuo sa našim drugom Markom STEPS na forumu, kaže da mora da izvadi čamac iz Save, zvali ga iz marine, jer je vlast naredila da se marina izmesti. Nalazi se kod starog sajmišta preko puta Beograda na vodi. sreća pa prošle sezone ne odoh tamo sad bi se morao seliti jh
Bakara je jedan od administratora, dolazi sutra na druženje u Stari Slankamen pa ćemo sa njim pričati o ovoj tvojoj ideji.
zveki66:
Mileta dolazim i ja ako zavrsim sa obavezama u neko normalno vreme. Nadam se da ne smeta da ako dolazim dodje sa mnom jos jedan moj drugar-kolega sa vode i kluba.
LSI:
Колико сам чуо, ручак је планиран за око три сата.
Ја ћу у марину отићи нешто раније, јер се морам раније вратити кући. Надам се да ћу вас све ипак видети, макар на кратко.
Mare:
Zveki naravno da nepredstavlja nikakav problem dobrodosli su svi dobri ljudi a posto nam je god u cardi rucak je gratis tako da neoklevaj nego jos troje njih povedi dodo
mossi:
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/18/hms-queen-elizabeth-britains-new-31bn-aircraft-carrier-has-leak/
Najveći ikad napravljen ratni brod u VB ... curi... tj. propušta nekih 200l/h . Kako li će ovo čudovod tehnike proći tehnički... bušan.
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju