Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Преглед чамаца у 2018. години

<< < (3/42) > >>

iggi:

--- Citat: Mezija  06, 12, 2017, 20:20:46 posle podne ---Da li to znaci da ce registracija biti jednom u 3 god?

--- Kraj citata ---
Ja sam bio prekljuce u kapetaniji, raspitivao se oko registracije za moj camac i ljubazna sluzbenica mi je sve lepo objasnila izmedju ostalog registracija ce se vrsiti svake godine a tehnicki pregled svake trece.

vasa:
Ja sam registrovao pre neki dan, mislim da taj sertifikat je overen projekat od firme koja ima dozvolu da izda takav dokument. Tehnički nacrt,istisnina itd. Pored svega što sam imao,jedva su mi registrovali. Kažu odlučili su da do daljnjeg ne registruju prvi upis i samogradnju. Da napomenem da je čamac koji sam jedva registrovao alu čamac "LIMAN" Alu nautika. Od dokumentacije: račun tj. Faktura, tehnički nacrt, tehnički pregled, projekat overen,izvod iz APR-a da firma koja je radila je aktivna i opet jedva. Radi se o kapetaniji Pančevo.

zankiki:
Jbg, zbog ovakvih stvari i valja uvesti malo reda, mada mislim da ovo nije pravi način...

https://www.kupujemprodajem.com/Camac-sa-kabinom-6m-53842440-oglas.htm?filter_id=414

zveki66:
Sta mu fali, ima izlaz sa strane u slucaju opasnosti, u mraku bih pomislio sa onim osvetljenjem da je voz a i nije stojao u vodi.  ha

Mezija:

[/quote] Ja sam bio prekljuce u kapetaniji, raspitivao se oko registracije za moj camac i ljubazna sluzbenica mi je sve lepo objasnila izmedju ostalog registracija ce se vrsiti svake godine a tehnicki pregled svake trece.
[/quote]

Hvala za info

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju