Nisam nosio pentu u servis ali sam se konsultovao sa serviserom i sam sam čitav dan juče rasklapao čistio, od vitalnih delova samo sam karburator otvarao, sušio fenom, ispustio ulje, nalio novo i uz dosta pokušaja, čišćenje svećica barem 5 puta skidanje i stavljanje i na kraju uspeo da upalim. radio oko pola sata.
Jutros sam izneo nosač vani i opet motor u kofi i crevo za dolivanje uvek sveže vode, odmah upalio i štelovao ga, radio oko pola sata, stavio ga na čamac i vozio po moru oko pola sata.
Po novo sam skinuo motor, opet ispirao, onda ponovo ispustio ulje koje sam juče stavio i nalio novo. imam nameru da ponovo nakon 15 dana ponovo promenim ulje. Da nema zabune živim na obali i svakodnevno sam u čamcu i motor ne skidam sa čamca, zato mi se i desio preprošle noći nakon obilnih padavina i nevremena, potapanje i potpuno okretanje čamca u vodu, kako sam. Motor sam skinuo tako što sam juče ujutru ušao u more odvio šarafe i izvadio motor, a kako sam sam okrenuo čamac bolje i ne pitajte, POZDRAV