Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Predlozi za plovidbe i druženja u 2018.g

<< < (7/10) > >>

MiletaStamat:
Hvala Deda na informaciji, ima vremena još do tada, Ako se odlučim na to putešestvije možda bude još zainteresovanih da se vrate Tisom. A i nije mnogo skup prolaz kroz prevodnicu.

vepar:
Nije losa tura, ali za mene malo previse spora, Novi Becej i Becej 3 dana a 5-6km ne isplati mi se ni da odvezujem brod... Prosle godine sam prosao Begejom do Zrenjanina i jako mi se dopao, barem onaj deo do prevodnice. Kasnije je prljav ali nista strasno, da se izdrzati... Napisao sam na forumu i detaljnu reportazu o toj plovidbi.

vepar:
Evo približavaju se prvomajski praznici a plovi se već uveliko. Već grozničavo planiram gde ću ploviti 5-6 dana oko prvog maja. Ako ćemo se organizovano nalaziti na Belegiškim adama trebali bi polako da se dogovaramo. Kakvi su komentari, ko bi dolazio, kada?

LSI:
Празник је у уторак и среду, 1. и 2. маја.
Цео викенд и понедељак пре тога су дани које би требало искористити ако буде могуће.

Ипак, на време проведено напољу утицаће и временске прилике.
Ви, који имате чамце с кабинама, не би требало да имате велике проблеме ако буде кишовито, али ми с отвореним чамцима... Па, неће нам бити баш неко уживање.

Хајде да видимо прво ко мисли да ће доћи до Белегишких ада и када?

Следеће питање је да ли ћемо све дане (викенд, викенд и празник или само празник) провести на Белегишкој ади или ћемо се ту окупити и одморити а онда се попети узводно до Тисе?

Ја сам у Старом Сланкамену и мени треба око сат, сат и по лагане вожње до места окупљања.
Кад будемо видели ко ће доћи и какав је план, можемо се договорити око тога ко шта да понесе.

Bakara:
Ja uvek imam volje za takva druženja, ali nisam siguran da ću se uklopiti u taj termin. Pratiću temu, pa se dogovoramo na vreme ako se još ljudi javi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju