Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Predlozi za plovidbe i druženja u 2018.g

<< < (6/10) > >>

deda:

--- Citat: BataVoja  08, 03, 2018, 10:32:10 pre podne ---Dobro jutro,

Dobio sam juče od Mirjane predlog za ovogodišnju regatu Vode Vojvodine. Da li je još neko dobio i kakvi su komentari. Meni se lično ne sviđa jer je Begej jako zagađen. Možda se odlučim da sačekam regatu u Novom Bečeju gde treba da borave dva dana, da se malo družimo. Tisa je ipak prava reka za plovidbu.

--- Kraj citata ---

Sto se Tise tice , tu se slazem 100% sa tobom! A kada je Begej u pitanju ,prosle godine sam prosao taj deo od Titela do N.Beceja Begejom i mogu reci da nije tako  strasno , jedino oko Zrenjnina je bilo vidljivo sta sve plovi tom rekom.

LSI:
Добио сам и ја Мирјанину поруку са приказом маршруте (достављам је у прилогу).

Колико сам видео, планирано је ноћење у Зрењанину, а затим кратка вожња до Клека.
Да ли је неко пловио тим путем у скорије време?

Мене баш занима Бегеј - имам пријатеља у Перлезу, а имам и пријатеље у Фаркаждину, па размишљам како би било лепо да се нађемо негде на обали - само где?

MiletaStamat:
Kako bi bilo da ih mi sa ove strane sačekamo na ušću Tise u Dunav, pridružimo se odatle pa do Zrenjanina, Kleka, gore do Bečeja, pa se odvojimo i nazad Tisom i Dunavom, prema Beogradu. Samo naglas razmišljam, da li je to izvodljivo.

.

LSI:
Милета, увек је могуће одвојити се од групе. Важно је само о томе обавестити организатора пловидбе.

Ипак, за ту варијанту треба имати на уму да се у повраку, испод Новог Бечеја, опет пролази кроз преводницу и да то треба организовати. Кад учесници регате сви заједно пролазе, пролаз се учесницима регате не наплаћује. У овој варијанти, ако се неко одвоји од групе, треба да буде спреман на то да плати пролаз.

deda:
Jedno otvaranje prevodnice je 1200 din. bez obzira na broj camaca ! Tel. broj prevodnice je 023771555 ili radio stanicom na sesnestom kanalu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju