Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ČARDA 1215- Stari Slankamen

<< < (13/32) > >>

Ljuba:
A zašto svi begate sa prvim mrakom, ajd Laki može i da se razume, možda je zbog onih pesničkih izleta pod prismotrom stri

DuleN:

--- Citat: Ljuba  27, 12, 2017, 20:11:55 posle podne ---A zašto svi begate sa prvim mrakom, ajd Laki može i da se razume, možda je zbog onih pesničkih izleta pod prismotrom stri

--- Kraj citata ---
Ljubo,
Ma sve vampiri, pa se plasimo od zalaska sunca...
A Laki ima neke terapije sa zenom do 18.00. Kad popije mleko, oma mu skoci adrenalin i posle begaaaaj... 56568 a0335

LSI:
Добро, добро, Љубо.

Теши ме само што знам да су сви велики песници за живота били несхваћени и непризнати и да су служили за спрдњу савременицима.

Али једног дана, кад моја збирка буде објављена постхумно, биће вам свима жао што је нисам за живота објавио па да сте добили по примерак с посветом аутора.
Тад ћете схватити шта сте изгубили...
А ја ћу све то гледати однекуд, из висине, из даљине...

И само да исправим Душка - немам ја никакве терапије (не кажем, можда би и требало да пођем на неку?) али ја и по дану могу све што је потребно, не треба ми ноћ.
Ноћ је за неке друге. Зна се ко ноћу ради!

DuleN:
JBG...
Meni se zalomilo da ovog Lakija moram da trpim sve slobodne dane koje imam...
A radnim danima on uziva  55555 f85 kazna

zveki66:
Ja, odnosno mi za NG nismo u Beogradu, morali bi u ponedeljak bas da poranimo da bi stigli na okupljanje sto je tesko izvodljivo. U svakom slucaju svima zelim prijatan dorucak, pardon rucak.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju