Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

ČARDA 1215- Stari Slankamen

<< < (11/32) > >>

MiletaStamat:
Koliko vidim, svima iz društva odgovara da dodju oko podne. Ako je većina za to, onda i ja dolazim oko podne. Verujem da će se Marko do tada naspavati i da će otvoriti Čardu, da makar popijemo topao čaj  cheers, a može i ručak ako domaćica hoće da potpali roštilj.   357   6589

DuleN:
Okupljanje da napravimo oko podneva. Kao sto rece Laki ja cu biti sa suprugom oko 11.30 u Slankamenu.
Osim nas druzenje u ovom terminu su potvrdili Mileta sa surugom, Bakara (ne znam da li sam ili s porodicom).
U stvari, ajmo da se izbroimo ovde ko bi dosao oko podneva i ostao par sati na druzenju pa da znamo kako da se organizujemo, posto meni bilo kakav angazman od 17-18 casova ne interesuje, iz objektivnih razloga...

Znaci za sada su tvrdo potvrdili dolazak:
1. Laki sa suprugom ( ako ce biti unuka molim napisi)
2. Ja sa suprugom
3. Mileta sa suprugom
4. Bakara ?
5. Zankiki ?

MiletaStamat:
Potvrdjujem!! Meni bez mojih drugara sa foruma i reke ništa drugo nije zanimljivije i milije.

DuleN:
Jos nesto: prema svim mogucim prognozama koje pratim, za 01.01.2018 prognoza je da temperatura bude izmedju 10-14C. Tako da u bilo kojoj varijanti nema zime  114

Zoran T:
Samo vi uzivajte...ja zbog prirode posla ne mogu...rado bi vam pravio drustvo... 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju