Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ponovo zajedno

<< < (12/15) > >>

Misha D:
 25648 o  "Spor mi je čamac ali možda se otisnem iz ZEMUNA uzvodno i pridružim druženju kada bude organizovano"
I to je resivo: privezes se uz neki veci I jaci camac kolega I zajednicki stignes brze I bezbednije. Povratak samostalno nizvodno ide opusteno I to onda kada tebi to odgovara. 25648

MiletaStamat:
Hvala Mišo, verujem da je to izvodljivo, ali  ne volim nikog da opterecujem. Što mogu sam, radim sam. Nekako ćemo se već organizovati do tada, guraće moja Istranka, verovatno će biti ono -ajte vi, stići ću vas ja jednom  jh. Uvek sam za druženje sa dobrim ljudima.

broker975fx:

--- Citat: Misha D  30, 10, 2017, 19:28:43 posle podne ---Da li si ti bio one jedne godine ili baš te 2011.g, sa tvojim bivšim plovilom, kada je bilo čuveno tradicionalno budjenje svih prisutnih u zoru 1.maja uz himnu Hej Sloveni sa razglasa Ake i podizanja na jarbol zastave Jugoslavije i kada si kao kontru aktivirao više petardi??? eek sha

--- Kraj citata ---

Bio jesam, petarde i zastavu sam prespavao a petarde je mislim bacao Marko sa Malog veseljaka

zankiki:
Ako se organizujemo za 1 maj, računajte i na mene.... Mada, ako krenem sa Veprom, ko zna gde ćemo stići...  ha

Bakara:
Evo i ja da sa uključim i da kažem da mi je mnogo drago što nisam propustio ovo druženje. Neke ljude sam znao od ranije, neke nove sam upoznao, a što je najbitnije, proveo sam vreme u prirodi sa dobrim društvom.

Miša i njegova supruga su se postavili kao pravi domaćini, Miša je pripremio kamp za sve nas, i prevozio na ostrvo i nazad kome god je trebalo, između ostalog i nas, a njegova supruga nas je poslužila dobrom rakijom, i lepo aranžiranim "mezetlukom".

Riblji paprikaš je takođe bio odličan, a mogu reći da nas je i vreme dosta dobro poslužilo jer se i vetar smirio a kiša i ono nevreme su krenuli tek oko 15h. Žao mi je što nisam ostao do kraja da bar pomognem i da se malo raspremi obala, ali čujem da je vetar pomogao u tome...  jh

Mišo, svaka čast za inicijativu i organizaciju!  thumbup  114

Imam malo slika pa da podelim sa vama:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju