Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Ponovo zajedno

<< < (15/15)

MiletaStamat:
Ja sam već u plan za sledeću godinu uvrstio posetu za 1.maj Belegiškoj adi, Jedino ako ne bude neko nevreme i iz nekog razloga ne ubacim čamac u Dunav do o1. maja. Reka je lek za dušu i telo i to trebamo maksimalno iskoristiti.

MiletaStamat:
Da je jesen vreme druženja, pokazalo se pre neki vikend na Beogradskom ratnom ostrvu, popularnom Lidu.

Da bi ostali u tom raspoloženju evo još jednog druženja.
Iz pouzdanih izvora sam saznao da naš drug Marko Hudec organizuje druženje u Čardi 1215 u Starom Slankamenu, sada u subotu 11.11. Druzenje je u Čardi uz gulas i još ponešto. Ocekuje vas lepo druzenje uz tamburase i tombolu.
Vreme pocetka u 12h. Pošto je zbog prostora broj prisutnih ograničen molimo ko je zainteresovan da se prijavi na Broj telefona 062 315 953, ili ovde na forumu pa ću ja javiti Marku.
Dobrodosli!
Garantujem da će druženje biti fenomenalno. Uživaćete u prirodnom okruženju. Čarda se nalazi u kompleksu marine, tako da ćete uz jelo imati priliku da posmatrate ljuljuškanje čamaca.

MiletaStamat:
Zaboravio sam samo da napomenem da sa sobom treba da ponesete samo dobro raspoloženje. Juneći gulaš će se krčkati od jutarnjih sati, Na kraju račun se podeli na broj prisutnih, tako da niko neće mnogo potrošiti a garantujem iz ličnog iskustva da će svi biti zadovoljni.
Ako neko bude imao posebnih prohteva ne sumnjam da će biti maksimalno ispoštovan.

LSI:
Како ради ова наша полиција!

Милета, одакле ти ова друга слика? То је јуче сликано, а нисам видео никог с апаратом у руци...

А што се тиче тих посебних прохтева - са тим опрезно.
Не обезбеђујемо "пословну пратњу" у слободно време. А ако се неко и снађе, "дневни одмор" се наплаћује. Тако да... Памет у главу!

MiletaStamat:
Lazo Ozna sve dozna, a za posebne prohteve ćemo videti kako ćemo  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju