Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Ponovo zajedno
Misha D:
Iskustvo je pokazalo da u toku sezone svako daje prednost svojim planovima i svojim plovidbama.
Zato je forum Plovidba info imao dva najpraktičnija perioda tako masovnijeg okupljanja:
Prvomajski i sličan ovome Jesenji (dešavalo se da nas i mraz na reci zatekne, što je još lepše).
Bilo bi korisno da oni koji dodju kolima ponesu glavni nautičarski obalski rekvizit: sklapajuću stolicu, pogotovu ako i podmladak povedu, a za njih će to biti izuzetan dogadjaj.
Ukoliko računaju i na prevoz čamcem sa kopna na obalu molim roditelje da deci stave sigurnosni prsluk, kao i za neplivače. Dunav će biti mutan,brz i hladan tih dana.
MiletaStamat:
Nisam do sada učestvovao u tim druženjima nautičara u prirodi. Zanima me da li ima tu ljudi koji sve to organizuju, kome treba da se obratim oko novčanog učešća i kako to inače radite. Bio sam par puta na druženju u ugostiteljskim objektima, tu je lako kad stigne račun, podelimo ga na broj učesnika i svakom lepo, Ovo u prirodi je ipak drugačije.
Misha D:
ne, ovde svako svoje sa sobom nosi,jede i pije, i pribore za roštiljanje i za kotliće. sajkaca
Znam da je deplasirano ponovo reći ono što je i ranije mnogo puta pomenuto:
poželjana je umerenost u hrani i piću, pogotovu u hrani.
Da ne izgleda i ovo okupljanje kao gozba Rimskih imperatora.
Dovodili su forumaši ranijih godina i prijatelje strance na ta okupljanja, tek tada su stranci videli koliko smo bogati duhom, a bogami i stomakom. stri 114
MiletaStamat:
Razumeo. 114 Nadam se da će biti lepo vreme, da će se skupiti dosta ljubitelja nautike, i da neće ispasti neke nepredvidjene obaveze koje bi nas sprečile u okupljanju.
Misha D:
pre 5-6 god smo se okupili na Belegiškoj adi i zbog lepote i zbog kolega iz Novog Sada, jer je to bio kompromis lokacije.
Evo kako su se drage i izuzetne Mila i Nada , kao dugogodišnjea nautičarke, adekvatno opremile. clap
Kišica je učinila druženje još interesantnijim 357
A naši ljubimci su tek uživali i neredu. XKJHDGASED
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju