E, ovako treba... > Restauracije
To skace to prska to se buni.nece kuci place histerise ...
Bakara:
Dobro to ide! Rukohvat je legao na pravo mesto, a sviđaju mi se i oni što idu po ivici celog krova, to je baš korisno.
Okači neke slike enterijera ako imaš, izgleda baš prostrano.
Od koliko vati je onaj solarni panel?
mesechar:
Bice bice slike enterijera ....Baba je stari salonac tikovina prshti na sve strane tu nemam sta da pipnem samo da drzim cisto :)
Na jutubetu mala retrospektiva face liftinga .
mesechar:
Na red su dosli manje atraktivni elementi ali ne i manje bitni. Igrao sam se plasticara ovih dana i sklepao od bakelitnog posluzavnika koji sam skratio kalup za krovni ventilacioni poklopac a od drugog posluzavnika i kutije za sir izveo i alat za izlivanje rozetne poklopca koju planiram da sikom zalepim za krov. Proveo sam vece u radionici i izlio u poliesteru sve to.
Nisam slikao sam proces izlivanja i kalupe ali krajnji rezultat je ovo.Ostalo je samo da ugradim inoks sarkicu i podupirac tj bravicu. kad ugradim na krov slikacu sve detaljno. Zanimljivo je da se uz malo maste i malo poliestera stvarno moze napraviti jeftin ptozor za ventilaciju koja je cest problem jer kupovni krovni prozori su veoma skupi. Ideju sam pokupio sa Oblakovog Narvala koji ima takve otvore na krovu fabricki.
mesechar:
Kad sam se vec umeljao u poliester ,,,dosao sam na ideju i da prelepim mesto gde je nekad bila z noga . Nije bilo neophodno ali mi je delovalo porozno pa reko kad sam se ulepio....Zakrpu sam pregitovao epoksi gitom koji garantuje 100 posto vodonepropusnost i naravno premazao dve ruke epoksi osnovnom, Nosac motora sam privremeno demontirao i odvojio od zrcala i platforme .. i on je pretrpeo nekoliko prepravki ali o tome pisem i postavljam slike...sutra
mladjo:
Lepo uradjeno,bravo majtore.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju