Super je tema, stvarno covek kad resi, krene redom po temi i zavrsi sve za navigaciju, bilo sa laptopom, bilo sa Kineskim krpezima po bagatelnoj ceni, sto ima smisla za svakoga ko krene na neki put jer od vlage, pa i soli za more, stradaju uredjaji pa bolje imati dva-tri jeftina za rezervu nego jedan skup u kvaru. Bar ja tako zakljucih citajuci putopise.
Terca, imas li procenu koliko sve to zajedno na RPI3, kad sve radi, trosi energije (vati, miliamperi, svejedno mi je sta god mozes da izmeris)? Zanima me, ima li znacajne ustede da se covek upusta u to spram gotovog resenja sa laptopom (npr embedded Atom kao sto si naveo za primer). U pravu si za velicinu camca i energiju na raspolaganju, ali uvek je bolje ne rasipati se pri planiranju nego krpiti se posle sa solarima i na druge nacine. Daleko od toga da solari nisu korisni iz drugih razloga, npr frizideri sto je vec pominjano ili za manje camce sa manjim akumulatorima.
A postavio si i jedno odlicno pitanje, a cemu sve to ako ne plovis preko mora, daleko od kopna i ne daj boze bez bar okvirnog plana i papirne mape u nekom formatu :). Ne mogu, a da se malo ne nasmejem jer citajuci forume i putopise mnogi se naplovise bez svega toga, bas ako je preko okeana samo sa sekstantima, pa cak i gumenim camcima, a bogami se na tim ozbiljnim putovanjima i resise viska opreme, a mi sad ne mozemo bez avio kokpita i statistika. Citajuci silne putopise, zakljucih da je za neko ozbiljnije putovanje mnogo bitnija radio stanica i rezervni delovi za sve sto je kvarljivo, mislim sto se tice tehnike/mehanike, da ne sirimo temu. Ipak, cinjenica je da sve to podize bezbednost u situacijama kao sto su nocna plovidba, magla, nevreme i boravak na sidru. Na Dunavu i Savi, deluje mi ipak da ta oprema pretezno sluzi da se daju koordinate kafana sa preciznoscu od tri decimale

, daleko od toga da to nije korisno

. Eto AIS priznajem da je koristan, zanese se covek i opusti na vodi, moze zista da ga iznenadi neko plovilo, pretezno koje dolazi sa krme. Dosta toga sluzi i da rastereti coveka i da cuva snagu i koncentraciju kada je potrebno da reaguje, kao sto je povezivanje tih uredjaja sa nekim autopilotom na duzim putovanjima, ali i dalje mora oprezno. Samo sto je to vec skuplja igracka.