E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (19/67) > >>

Bakara:
Cena je baš visoka... Ja pratim kod nas, i iskoče ponekad dvocilondrični od 24 konja, ali budu ili očajni ili skupi a bez ičega(anlasera, alternatora) Kako god, izbor na oglasima i nije neki. Verovatno bi nešto moglo da se nađe kod ljudi koji to servisiraju ili ugrađuju.

Alexa:

--- Citat: da se čovek pita  12, 11, 2017, 18:26:47 posle podne ---ALEXA kad ja budem rešio da menjam Pasaru, Tražićeš mi Normana 20, mislim da je to mera za mene, ni mnogo velik niti mali. Onda idemo zajedno za njega   6589

--- Kraj citata ---

Kako ti kazes Mileta  ok. Pricali smo, a nadam se da cemo uzivo to da apsolviramo kad se vidimo. Velika su to trzista, ziva, nije velika lova za njih i to se brzo prodaje. Kupuju tinejdzeri od dzeparca tako reci. E sad` sto je za nas i ta cifra 5-10 h eura cesto nedostizna... to je nas problem. Sustina price je, treba imati spremne pare i reagovati brzo. Dovoz i ostalo je posle manji problem. Pozz

Alexa:
Bakara, evo prilike  thumbup

https://www.blocket.se/goteborg/Volvo_Penta_MD_3_76584024.htm?ca=11&w=3

Wizair  Nis - Malme bude i za 20-25 eura, odatle vozom do Geteborga i nazad do Malmea. Tu postoji carinski punkt gde uvek ima nasih kamiona ili autobusa. Jeste da deluje komplikovano ali je izvodljivo. Ili jos bolje ako imas nekog u Geteborgu kod koga bi to ostavio na paleti i onda dogovoriti sa nekim vozacem autobusa da se to donese do Bgd-a. Ili brate sednes u pikapa i pravac Geteborg, tovaris i nazad. Ides na Dansku jer ti je jeftinije mostovima nego trajektom, tamo i ovamo 5000 km x 7 lit = 350 lit dizela plus putarine i mostovi - ukupno cca 500 eura.

Bakara:
Lep motor  eek

Meni deluje komplikovano jer nisam to nikad radio i ne znam nista oko procedura, a sto je najgore ne mogu da odvojim toliko vremena jer to podrazumeva nekoliko dana :)

Hvala ti na informaciji Alexa, 850e za ovaj motor tamo je stvarno povoljno  thumbup

Alexa:
Pa da, vredi se potruditi, ako uzmes u obzir da ih u Srbiji skoro uopste nema a u Hrvatskoj se pojavi po neki ali ne jeftinije od 2500-3000 eura.
Procedura i nije nesto komplikovana, napravi se ugovor izmedju prodavca i tebe i to overi kod notara. U nekoj od spedicija se uzme izvozna carinska deklaracija i to je to. Kod nas mozes da ga carinis na granici ili u nekoj carinarnici u unutrasnjosti gde ti odgovara. Nista posebno, to je dovoljno da se nakon ugradnje upise u plovidbenu dozvolu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju