E, ovako treba... > Plovila
Novi brodić - Albin 25
MiletaStamat:
Zadovoljstvo je bilo družiti se i pričati sa vama, Verujem da će sledeće sezone biti više druženja na talasima Dunava. O barci šta da kažem. Ozbiljan brod, dosta prostora, uživaćete na njemu, što se ono kaže- za sve pare.
zveki66:
Daj bre Urose neke slike tog sredjivanja, sto samo Mileta da uziva gledajuci. Lepo je sto si odlucio i da zimu provedes na vodi a ne kao neki koji jos malo pa voze camac u dvoriste Eto nam i prilike kada zahladni da se sretnemo i da popijemo sumadijski caj yg
zankiki:
Uze mi reč iz usta... Tu piše elaborate, a ne slika... Ko da mi nismo radoznali sajkaca
Bakara:
Prigovor se prihvata sajkaca
@zveki
Bice vruceg caja zimi, nego sta!
Cimnucu te kad budem na vodi, ako budes u blizini da navratis. Cekam da resim problem oko povratne ruke za upravljanje, pa se ne pomeram sa veza za sad.
Ma ovo mi sve nesto sitno, pa mi se nisu kacile slike...Mada, iako je sitno, mnogo je znacajno za upotrebu. Opterecenje koje sam ubacio na mesto motora je bas mnogo uticalo na stabilnost, poklopac motora je nakon vadjenja ostavio mnogo korisnog prostora.
Evo i par slika, sa poklopcem motora i bez:
Vrata za zadnju i prednju kabinu se rade krajem meseca.
zveki66:
Urose ovo sjajno izgleda, samo kada vidim slike pozelim da ne idem kuci sa broda.......a tek mogu misliti kako je uzivo. Linoleum je ok, i ja sam na kraju posle premisljanja i raznih varijanti na kraju na terasi postavio linoleum, neki gumirani neklizajuci u bordo boji i oivicio ga sa drvenim lajsnicama. Mozda deluje malo jeftino ali je prakticno i lagano za odrzavanje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju