E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (41/67) > >>

Zoran T:

--- Citat: Bakara  29, 05, 2018, 13:39:11 posle podne ---Unervozimo se kad smo gladni, a na malom prostoru  jh

--- Kraj citata ---

Sta bi bilo da ste radili nesto na pasari... ffff ffff...sad samo plovidba i pre zime nista ne diraj

Bakara:
Zato Mileta sve sam radi... jh
Tako i planiram Zoki, jednom sam izgubio sezonu jer sam svaki put kad odem, nesto sredjivao, prepravljao...ne bih to da ponovim  hi

MiletaStamat:
Da, da, kvas je deficitarna roba, a druženje u subotu sa Urošem i njegovom porodicom na Albinu je bilo pravo uživanje, živeli :)

Bakara:
Baš tako, druženje je glavna stvar, još kad se nađemo na svojim plovilima, onda je još bolje  114

neptun:
videh vas brod u jk zemunu ,prosli vikend .ja sam drzao jedrilicu dva mesta ispod vaseg i tu je dosta izlozeno talasima od glisera, ljulja i kad je kosava.one gume ce sigurno unistiti farbu broda vrlo brzo.inace auto gume nikako nisu za to dobre.
ja sam imao neke drvene stapove ,vezane za slep i za pramac i krmu,pa su oni drzali brod stalno odmaknut.
koristio sam i neki komad platna,kao zavesa na boku broda,pa onda bokobrani.bokobrani obavezni vise na brodu,a ne na obali.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju