E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (38/67) > >>

LSI:
Потврђујем ово што је Дуле написао.
Код Бусе сам купио и поставио филтер средином прошле године, после чишћења карбуратора. Од тад, није било никаквих загушења, а у лончету је јесенас било мало воде и прљавштине - не знам, да је то прошло до карбуратора, да ли би изазивало и какве сметње али ни мало ми није жао што то нисам сазнао.

Код Бусе постоје две величине тих филтера. Мислим да сам ја узео већи од та два и чини ми се да је коштао око пет хиљада динара - нисам сигуран али чак и ако је плаћено толико, мислим да вреди.

zankiki:
Svakako je mnogo bolje sa filterom, pa makar i onim plastičnim za zastave što košta 150 dinara...

Bakara:

thumbup
Montiraću ga ovih dana, pa ako se ne budem žalio, znači da je sve u redu :-)

MiletaStamat:
Ja baš takav imam, koristio ga i prošle sezone i nisam imao problema do sada. Inače ja prilikom sipanja goriva u rezervoar obavezno procedim gorivo preko neke krpe, ako ima nekih kripnijih nečistoća ostanu na krpi.

Alexa:

--- Citat: MiletaStamat  17, 05, 2018, 21:03:42 posle podne ---Ja baš takav imam, koristio ga i prošle sezone i nisam imao problema do sada. Inače ja prilikom sipanja goriva u rezervoar obavezno procedim gorivo preko neke krpe, ako ima nekih kripnijih nečistoća ostanu na krpi.

--- Kraj citata ---

Najbolje su zenske carape, znas vec koje, samo treba doci do njih  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju