E, ovako treba... > Plovila
Novi brodić - Albin 25
Jaga:
https://www.kupujemprodajem.com/brodski-motor-Kubota-D722-57740686-oglas.htm?filter_id=103
Prava mera za Albina
Pozdrav, Jaga
Bakara:
Dobar motor to je sigurno. E samo da je i po meri mog dzepa, bilo bi dobro sajkaca
Bakara:
Na motoru koji sam uzeo za ovu sezonu(Yamaha autolube 20hp), postoji fabrički ugrađen filter goriva pre karburatora, koji je otprilike neka osnovna verzija filtera - grubi filter. Nije papirni, već je u njemu gusta mrežica. Planiram da dodam još jedan filter, papirni, koji bi stajao između rezervoara i motora, za svaki slučaj.
Interesuje me da li je to preporučljivo? Da li to neće dovesti do smanjenja količine goriva u karburatoru, zbog eventualno povećanog otpora pri povlačenju goriva?
Motor je dvotaktni, ali sam pravi mešavinu, tako da kroz creva i filtere prolazi čist benzin.
DuleN:
Bakara,
Svaki iole ozbiljniji majstor ce ti preporuciti da stavis kvalitetan filter. Ja sam kupio u Tehnonautici i postavio filter, kome se menja ulozak (misli da je i Laki takav stavio) i nemam ni jedan problem. U staklenoj solji se lepo vidi da ima ostataka vlage, pa cak prljavstine, iako gorivo kupujem samo na OMV Indjija...
Bakara:
Hvala Zox, znači da nema problema.
Dule, razmotriću i tu opciju thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju