E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (28/67) > >>

MiletaStamat:
Ti si se obezbedio, ako neka slučajno pregori odmah zamena  jh, imam ja jednu od Juga, Na suvom ću to probati da iskonstruišem, pa onda preneti na čamac. Samo treba da joj nadjem najekoniomičnije mesto na čamcu, da ne smeta. Imam celu zimu da razmišljam o tome, a na proleće radovi. Ne volim kad je hladno ništa da radim  jh

Bakara:
Video sam, ajd' i što je benzinac to nema veze, nego što mi je ta marka nepoznata...? Pitanje je kako bi se to servisiralo :-)

mesechar:
Watermota je marinizacija ali osnovatj motor moze biti svasta . ja sam svojevremeno imao prilike da vidim forda benzinca mislim da je iz eskorta sa marinizacinom watermota

Nidza:
Mislim da je Uros vec rekao da je za sada vanbrodski izbor za sledecu sezonu pa ce videti posle sta dalje, ali kad vec svi nabrajate razne opcije, eto mene zivo kopka kakav bi izbor bio i po pitanju kvaliteta i mogucnosti odrzavanja, a cenim da bi se lakse nasao kod nas neki polovni od ovih motora, obzirom na "izvor":

http://www.imr.co.rs/brodski.html

Bakara:
E nisam to znao za "watermota", koristan info  thumbup

Pozvacu ga da vidim od cega je taj motor. Zankiki ima benzinca 1.3 od 30ak kilovata ako se ne varam? Mislim da sam negde citao jos u Arsinim postovima, i da je potrosnja skroz pristojna, tako da ovo i ne mora da bude lose sad kad ste mi rekli za marinizaciju.

Za IMR sam bas gledao koliko su novi, sigurno da ni to nije losa opcija, ali polovno nisam nasao. Bio je skoro jedan Perkins ali od 56hp, sigurno da je strasan motor ali mi to nesto mnogo za moj Albin...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju