E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (27/67) > >>

Bakara:
Sinoc sam ispraznio vodu iz rezervoara tehnicke vode, pa evo kao mali podsetnik za sve, ide hladnije vreme i idu minusi u narednih nekoliko dana, pa ko nije ispraznio svu vodu neka to uradi na vreme ako se plovilo ne koristi svaki dan.

Nadjoh na aliexpresu male pumpe za sudoperu, pa sam mislio da uzmem. Da li ce ovo biti ok?
https://www.aliexpress.com/item/Durable-Quality-240L-H-DC-12V-2-Phase-CPU-Cooling-Car-Brushless-Water-Pump-Waterproof-C1/32788027331.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.zIvu3o

zankiki:
4 litre u minuti je više nego dovoljno za sudoperu... Javljaj utiske!

Bakara:
Hvala Zankiki, hocu, cim stigne  hi

MiletaStamat:
Ja ću da probam da napravim malu česmicu od one pumpice iz auta što služi za pranje prozora, Probaću sam da je namontiram na jedan balon vode od 20=tak litara, Verujem da će biti dovoljno da se operu ruke, tanjir ili šta drugo. Da li je neko već to probao sa tom pumpicom.

zankiki:
Meni na Marissi stoji već 2 godine i radi bez problema, ima oko 2.5 litara u minutu... I bolje je što je malo slabija, štedi se pri pranju sudova.
Mlaz je onako, baš - taman.

Samo pazi, ima raznih, i slabijih i jačih, za različit prečnik creva... Imam ih ja gomilu, mogu ti poslati par komada da probaš da li ti neka odgovara.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju