Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav iz Obrenovca

<< < (2/4) > >>

MiletaStamat:
Dobro došao, na pravom si mestu. Što se tiče splava lepo je to i ja sam jedno vreme nameravao da kupim splav, ali odustao. Lepše mi čamac, sa njim skitam gde mi srce i duša poželi. Na splavu bih bio stacioniran, radoznalost i želja za istraživanjima me vuče plovidbi. Ovaj splav što ti LSI preporučuje je odličan, jedino što ti je malo daleko, ali kad se želi ništa nije daleko, Nozvodno Dunavom do Save će lako da se spusti, a onda polako iz Savu. U svakom slučaju uživaj na vodi za šta god da se odlučiš.

iggi:
Dobro dosao komso!  k5 . I ja sam dugo razmisljao o splavu ali velika je to obaveza pa sam se na kraju ipak odlucio za sojenicu, i mislim da nisam pogresio.

Zoran T:
Dobro dosao...bitno je da si na vodi ili pored vode...

HIBINI:
      Dobro dosao  114

STG:

--- Citat: da se čovek pita  28, 11, 2017, 08:15:01 pre podne ---Dobro došao, na pravom si mestu. Što se tiče splava lepo je to i ja sam jedno vreme nameravao da kupim splav, ali odustao. Lepše mi čamac, sa njim skitam gde mi srce i duša poželi. Na splavu bih bio stacioniran, radoznalost i želja za istraživanjima me vuče plovidbi. Ovaj splav što ti LSI preporučuje je odličan, jedino što ti je malo daleko, ali kad se želi ništa nije daleko, Nozvodno Dunavom do Save će lako da se spusti, a onda polako iz Savu. U svakom slučaju uživaj na vodi za šta god da se odlučiš.

--- Kraj citata ---

Hajmo iz pocetka.
Ukoliko tvrdite da je splav odlican slobodno dajte i neke karakteristike, bar osnovno za takav objekat: duzina/sirina, burici/ponton/kombinacija ili nesto sedmo, izolacija, kakva je konstrukcija, ima ovo ili ono, itd.
Mozda nije lose reci i na osnovu cega tvrdite da je splav odlican, sta ga cini takvim i koliko ste splavova koristili ili bar vremena proveli na istim u toku leta i zime, ali dobro, to je vec nesto drugo.

Sledeci deo mi je narocito zanimljiv:ponovo pitam na osnovu cega tvrdite da ce se nizvodno jedan ovakav objekat lako spustiti do usce u Savu?
Naravno i to "polako" uz Savu mi je simpaticno, jer na osnovu vase tvrdnje, sigurno da znate i kojom brzinom je bezbedno/zahvalno ovako nesto raditi?
U druge detalje necu ulaziti, ovo je vise nego dovoljno.

I da, izvinjavam se, Beshla pozdrav i dobrodoslica!
Kako funkcionise ta "kupovina" mesta?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju