E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Savet,pomoc kako god!!!!

<< < (5/21) > >>

zorter:
Ma to sam odmah video i uporedio, posto si na drugoj slici sa kacketom pa sam pomislio da je mozda i ladja druga, ali nije.
Ne brini, sve sam detalje pregledao, i na drugoj slici crnka a na prvoj plavusa. Pa ko velim da te upozorim da ne bi baba prva videla pa te  :aikido: :aggressive:

deda:

--- Citat: shomysss  08, 09, 2009, 18:19:03 posle podne ---E ovakav je ovaj sto sam ja gledao (kao na prvoj slici) samo sto mu je kabina malo drugacija :smile:

--- Kraj citata ---
  To je isti camac samo sto je kasnije dodata tenda!Bitno je koliko je visoka nadgradnja!Ako je previsoka za sirinu tabana pravi problem!

shomysss:
Ljudi ovaj mi je jos spustio cenu tako da bi ja to najverovatnije pazario ali mi treba neko da skokne samnom ko se razume da pogleda ::)!Jel ima neki dobrovoljac????????Kao sto sam vec naveo vozim dovozim sve sto treba :good:

deda:

--- Citat: shomysss  08, 09, 2009, 20:58:34 posle podne ---Ljudi ovaj mi je jos spustio cenu tako da bi ja to najverovatnije pazario ali mi treba neko da skokne samnom ko se razume da pogleda ::)!Jel ima neki dobrovoljac????????Kao sto sam vec naveo vozim dovozim sve sto treba :good:

--- Kraj citata ---
   Drage volje bih krenuo sa tobom ali sledeca dva dana sam po opstinama i katastru!Od petka smo na Barickoj adi ali uvek ima resenje!!Otidi i napravi par slika,obrati paznju na taban camca,pogotovo na najnize tacke gde bi trebalo da se skuplja voda.Ponesi srafciger i slobodno probaj da busnes!Nego,gde se nalazi camac?

shomysss:
Ma u Pancevu  :suicide:!Gledali smo ga u tom zadnjem delu gde je kao ciradica dobro se vidi da nije truo a u kabini treba oceniti???Jos jurim nekog lika kod koda bi mogao da ga drzim i sredim  :aggressive: ma show

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju