Pre par dana, desio mi se cudan problem na vodi. Posle manje od sata voznje na pola gasa, stanem da dolijem gorivo koje sam kupio na NIS-ovoj pumpi, bmb 95. Napravim mesavinu 2% sa TCW-3 uljem koje koristim vec dugo i naspem u rezervora. Nakon 5 minuta, motor pocinje da trokira, da trza i prekida i ne moze da primi pun gas. Pristanem, izbacim u ler i primetim da se ler gas vidno povecao. Probam da ugasim i vidim da nece, samo blago poveca obrtaje! Setim se da zavrnem gorivo i povucem sauh, i motor se ugusi i ugasi. Izbacuje vodu, pali lagano, svecice su ciste, cak i sa drugima je bio isti problem. Pri tom, kad sam izvadio stare, drzao sam ih u ruci sto znaci da nije doslo do nekog pregrevanja.
E sad, da li je moguce da je gorivo toliiiikoooo lose na NIS-u(sto me uopste ne bi cudilo), da je doslo do samozapaljivanja u cilindrima - secate se za vreme ratova tog problema, ugasite stojadina a on i dalje radi

Ili je mozda neki kurslus u STOP prekidacu?
Da, otvorio sam lonce karburatora i bilo je dosta nekog trunja-opiljaka, pa sam to ocistio ali nije bilo bolje.
Da li je neko imao slican problem?