Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
.
zankiki:
Ja sam koristio taj jeftini na točenje dok sam imao čamac, nekoliko godina, i samo za to i jeste.
Namažem u martu, krajem sezone već krene da otpada. Pošto sam vadio čamac zimi, tako mi je i odgovaralo, a cena je bila dosta niža od kvalitetnih.
Pošto ne planiraš vaditi brod, mislim da ti to stvarno ne igra.
zankiki:
da ne bude zabune, bio je to neki alntialgin braon boje, koji su presipali iz većih konzervi na kojima je pisalo international...
.:
.
Bakara:
Jako brzo se nakupe... Drago mi je da si nasao sta je problem. Ja sam za vikend isto ocistio korito, na njemu je bio debeo sloj algi, kao mahovina. Srecom, ne skida se tesko a i drugacije se ne bih okupao u Dunavu jh
Poboljsanje je bilo evidentno, ali i dalje nisam mogao da dobacim ni blizu do brzine koju sam imao na pocetku sezone. Moracu da skinem i odnesem motor do servisa, jer mislim da mu treba malo podesavanja.
broker975fx:
A brate Zox gde ti toliko bre zuris, 50 km/h na vodi je bre uzas zivi. Ok sve je stvar ukusa ali bre meni dunas sa 20ks ide prebrzo a lezi na vodi ko strela. Ne volim ni u autu da se vizim brzo a posebno ako ne vozim ja a kamoli na camcu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju