Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (112/435) > >>

stvlada:
Nekima izgleda ne smeta...

Barba:
Cisto da avatar bude jasniji:

http://www.vestisrbija.com/uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre/?id=447319

Mada ima tu svasta:

http://www.vestisrbija.com/novi-decko-marije-serifovic/?id=447366

broker975fx:

--- Citat: broker975fx  11, 04, 2010, 14:56:01 posle podne ---Ne kapiram danas nije 1 april :nono:
Zašto nije ostavljen link na kome je ovaj text objavljen, autori texta ništa ne znače - gde je link. Ovo nigde nisam našao na netu. Nemojte se zezati sa ovim nema šale.

--- Kraj citata ---

Predpostavljao sam da je tako nešto u pitanju, posebno što sam i ja zakačio nešto slično za Kapetana prošle godine za 1 april a opet moram priznati da sam u trenutku pomislio da je istina :suicide:

zorter:

--- Citat: broker975fx  11, 04, 2010, 21:57:44 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  11, 04, 2010, 14:56:01 posle podne ---Ne kapiram danas nije 1 april :nono:
Zašto nije ostavljen link na kome je ovaj text objavljen, autori texta ništa ne znače - gde je link. Ovo nigde nisam našao na netu. Nemojte se zezati sa ovim nema šale.

--- Kraj citata ---

Predpostavljao sam da je tako nešto u pitanju, posebno što sam i ja zakačio nešto slično za Kapetana prošle godine za 1 april a opet moram priznati da sam u trenutku pomislio da je istina :suicide:

--- Kraj citata ---

Zato sam morao da postavim spisak svih Terzic Zorana u Srbiji koji imaju Ptt broj na svoje ime. Ima nas mnogo. Svako zezanje, ako se ne kaze javno da je zezanje moze da izazove takve reakcije pa sam morao da reagujem Ima ljudi koji me ne poznaju licno pa mogu da pomisle da ja istina.

Barba je ipak postavio link pa se zna o kome se tacno radi, a sto se zove i preziva kao ja, e sad ...... nije moja krivica.

zorter:
Brokeru, ja sam vratio tvoj post iz kante da se vidi da neko ipak shvata o cemu se radi i da ne odobrava ovakav postupak.  :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju