Nautika opšta... > Smeh nas je održao
Gomila zezancija
Barba:
Zoran Terzić preuzima Peruđu
Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić vodiće ekipu Peruđe od sezoni 2010-2011, piše „Sportski žurnal“.
„Nedavno sam u Bazelu postigao saglasnost sa gazdama Peruđe, da od naredne godine preuzmem ovaj klub. Potpisaću višegodišnji ugovor, finansijski izuzetno unosan, a klub će već u narednom periodu krenuti u kupovinu najboljih svetskih igračica“, rekao je Terzić, koji trenutno vodi ekipu Galacija iz Rumunije.
Selektor Srbije je tokom poslednjih nekoliko sezona imao površne razgovore sa Peruđom, koji su tek sada konkretizovani.
„Došlo je do određenih promena u klubu, većinski vlasnik postao je Stav Jakobi, nama poznat kao gazda Volero Ciriha, koji je po svaku cenu želeo da me angažuje. Brzo smo se dogovorili, on je bio zadovoljan što ja već imam neku viziju ekipe, sa kojom želim da osvajamo trofeje“, rekao je Terzić.
Terzić je izjavio da veruje da će se sa Peruđom boriti za trofeje.
„Moja želja da radim u nekom italijanskom klubu je bila ogromna, ali sam isto tako želeo da klub bude jak, da se bori za trofeje. Mislim da će ova Peruđa to biti u stanju. Prihvatio sam ponudu sa zadovoljstvom i nadam se da će sve biti kako što smo se dogovorili. Pravimo jednu vrhunsku ekipu, imaćemo maksimalne uslove za rad i očekujem da, uz malo sreće, ponovimo neke rezultate, koje je Peruđa ostvarivala u istoriji“, rekao je Terzić.
Terzić je dodao da će ugovor biti trogodišnji i da je već razgovarao o pojedinim pojačanjima, ali da će sve biti poznato u narednih nekoliko meseci.
Selektor Srbije je trenutno i trener rumunskog Galacija, sa kojim želi da odbrani titulu i da se u Evropi bori za što duži opstanak.
http://www.poslednjavest.com/sportske-vesti/zoran-terzi%C4%87-preuzima-peru%C4%91u.html
broker975fx:
Brate šta ste vi duvali? - vidim dobro je :)
zorter:
Aman ljudi za ovo se lezi bar 20 godina. Vodite racuna sta radite.
OVO NIJE ZA ŠALU
Barba:
Ma dobro to, nego jel imas nesto iz opusa sestara Lynn (Porsche, Amber, Ginger)? :)
stvlada:
"
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju