Mossi, samo da otopli počinjem da sredjujem ladju.
Moj čamac može i ovakav kakav je u vodu ali hteo bih da ga prefarbam i da uradim dušeke za kabinu.
Ma, hteo bih i nešto oko same kabine ali ne znam da li ću imati para i da li ću naći nekog da mi uradi to što bih hteo.
Ali i ako sada ništa ne uradim, biće vremena kasnije, jer džaba mi čamac ako bude na obali čekao da ja zaradim koliko mi treba za sredjivanje.
Garant na proleće ide u vodu i onda počinje sve ono što ste podvukli u tekstu.
A što se tiče dozvola - tu sam sklon ovom predlogu o tako zvanom tihom protestu. Nema registracije i poreza, nema dozvole... Vozim se i uživam dok me ne zaustave. Oni prijavu, pa sudija za prekršaje, a onda

na rate, pa tako u krug.
Kad bi nas samo bilo više za ovu varijantu, a uz ponavljanje peticija, verujem da bi se nešto promenilo.
Pogotovo sada kada je i protiv gospodina Dulića pokrenut postupak (mada, čini mi se da će se svi oni opet provući bez posledica - eto, već se razmatra da li su ti slučajevi zastareli, a biće i olakšavajućih okolnosti; čujem da se pozivaju na običajno pravo - po njima, to je ono: "Tako se od uvek radilo!").
Blokade ribočuvarskih službi, koje inače ne rade ono što treba, blokiranje plovnog puta i ulica neće biti dobro primljene od šireg gradjanstva. Što neko reče, mnogi će biti skloni tome da kažu: "Mi nemamo za hleb, a oni bi da se vozikaju ladjama..."
Uvern sam da bi u slučaju bolkada na televiziji, umesto naših čamaca na ekranima videli samo one velike, koji koštaju više desetina hiljada evra (od kojih većina i nije registrovana kod nas).