Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (52/435) > >>

LSI:
Dule, hajde da mi poslušamo Radeta i da malo o'ladimo.
Bacite Vi nama još neku od Vaših prelepih slika iz arhive, a ja ću da malo odsanjarim kako će to biti kad spustim čamac u vodu.

Ako nastavimo da razvijamo temu na račun našeg obrazovanja i naših političara, opet ću se uzrujati i ništa od spavanja. A onda, teško meni ako žena primeti da sam budan!

Kapetan:
ove ladje su vrhunac primenjene matematike  :good:

sto se tice Eurosporta i komentatora... samo cu vam reci da smo ja i drugar kada smo bili bez hleba odbili da pravimo Eurosport Srbija (ovo sto sada gledate) jer nisu hteli da prihvate nase tehnicko uredjivacke uslove.. kasnije smo napravili Sportklub i jos dosta drugih tv stanica takodje u kombinaciji urednistvo tehnika...

a sto se komentatora tice verovali ili ne u 90% slucajeva se radi o propalim sportistima kojima je to zadnja sansa da ostanu u toj prici , znaci dodju da rade SPIKERSKI zanat za koji nemaju dan obuke...

rott:
Krivac je busa 2 za ovo  :yahoo:

Darkobp:
Pa i Deda i Kap su dresirali ribice da budu što dalje od njihovih brodova :lol: :lol:

zorter:

--- Citat: Darkobp  13, 02, 2010, 16:22:33 posle podne ---Pa i Deda i Kap su dresirali ribice da budu što dalje od njihovih brodova :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

To je zato sto nisu bili u Japanu na obuci. :this: :nono: :dance1:

Pogresna dresura. :heat:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju