Nautika opšta... > Smeh nas je održao

Gomila zezancija

<< < (34/435) > >>

busa2:
slazem se da vecina toga polazi prvo iz porodice odnosno iz primera nama milih i dragih osoba .Ali u jako mnogo primera sam se uverio da i pored takvih odnosa u porodici je doslo do nekih velikih krahova i to najvise zbog ove nase nove -stare-(koliko vidim i buduce)drzave.Opet se vracam na neku raniju diskusiju sa foruma "SVAKO MORA DA ODGOVARA ZA SVE SVOJE POSTUPKE KOJI SU NACINILI BILO KAKVO DIREKTNO ILI INDIREKTNO STETNO DEJSTVO DRZAVLJANIMA SRBIJE I MATERIJALNO I KRIVICNO U POTPUNOSTI I NAJOSTRIJE ......I TO KRENUTI PRVO OD ONIH NA NAJVISOJ ISTANCI.Kategoricki tvrdim da pomak ka boljem tu pocinje u svim porama zivota.

Bane:
Moram priznati da se ni malo nisam nasmejao!
Slezem se da izuzetak ne cini pravilo, jedino sto je jako mnogo izuzetaka.
I niko nije spomenuo (ili jeste) komuniste? Ocekicvao sam i komentar o ovoj grupaciji.
Da li to znaci da je i komunistima (pored svih ostalih grupacija) dozvoljen izlazak na vodu ili po principu "ako se drugacije ne naredi"?  :pioneer:

Kapetan:
komunisti nisu bili zaintereisovani za vodu , jer se komunizam gradi u farbikama a ne na vodi..

Bane:
Hvala na brzom odgovoru.
Ali ja nisam pitao how it's made?

LSI:

--- Citat: Kapetan  26, 01, 2010, 18:43:23 posle podne ---komunisti nisu bili zaintereisovani za vodu , jer se komunizam gradi u farbikama a ne na vodi..

--- Kraj citata ---

Tačno je da nisu bili zainteresovani za vodu ali to nije bilo zbog fabrika.

Većina tih komunista koji su odlučivali o bilo čemu bili su pripadnici jagnjećih i prasećih brigada.
Brate, ne ide voda uz prasetinu i jagnetinu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju