E, ovako treba... > Restauracije

Gagina restauracija

<< < (10/16) > >>

Gaga:
Ovako to izgleda kada se konacno fiksira na svoje mesto...

Gaga:
Obratite paznju na kobilicu. U ovom pramcanom delu je deformisana, ima ugib prema unutrasnjosti, pa sam je ojacao metalnim profilom "U", da bi ostala u stanju u kome se zatekla...

Zoran:
   Bravo majstore,samo tako.
   Svako ulegnuce unutra obavezno ispravi,nije tesko.Uzmi hidraulicku dizalicu,
 uz podmetanje panjeva ili sta ti je pri ruci,i polako nategni dok se ne izravna i
 pretegne ali zanemarljivo malo.Pored zalaminiraj letvicu, i kad se stegne trbalo
 bi da bude ok.
   I dalje nas obavestavaj dokle si stigao.

Kapetan:

--- Citat: Gaga  19, 10, 2009, 23:28:01 posle podne ---Kapetan nekom prilikom rece da je rebro od spera (10 mm) tanko. Bio bi u pravu kada bi rebro ostalo u onakvom stanju. Ali, kad se ojaca masivom po ivicama( u ovom slucaju hrastom 20x20mm), mislim da nema mesta neverici. Treba znati i da sam umetnuo jos jedno rebro vise, nego sto je po projektu..

--- Kraj citata ---

i meni se vise svidja kada se ojaca sa dodatnim stvarima :) ako se ne varam sada je to ukupno 30mm ?

Gaga:
Zorane, plasim se ispravljanja kobilice. Ipak se ona krivila u uslovima vlage, povisene temperature i sl. Mislim da ne bi nista falilo da ostane malo zakrivljena, ali da se fiksira i da ne podje vise ni milimetar. To bi garantovao ovaj metalni profil...

U pravu si Kapetane... To je sada dobriiih 30 mm, a hrast je hrast...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju