E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sredjivanje 'GRUJE'

<< < (4/9) > >>

samardza:
 bravo Dule  :drinks:

BOKAC:
Ljudi,

Giga je definitivno lud (u pozitivnom smislu) i ne postoji stvar koje se on uhvati a da je na neki nacin ne zavrsi ali ne tako sto ce to da smandrlja,
vec stvar mora da dofura do perfekcije. Sve to radi bez da duva,zamisljeno gleda u daljinu i filozofira na zadatu temu. Razmisli, hvata alat u ruke i cepa dok ne zavrsi.
Svakako je red i da pomenem njegovog kuma koji kad zataje ideje, stupa na scenu.

Na zalost, u ovoj zemlji pricamo sa odusevljenjem o ovakvim majstorima(pritom coveka jedva naterah da mi uradi posao,posto se time ne bavi komercijalno),jer je takvih definitivno jako malo.

Jos jednom hvala Gigi i Novici.

p.s u prilogu su detalji Giginih varova ako ih iko nadje

drug_igrutin:

--- Citat ---p.s u prilogu su detalji Giginih varova ako ih iko nadje
--- Kraj citata ---

Stvarno, kao da nema vara nigde!
Covek ima zlatne ruke, svaka cast majstore!

maki69:
A tek kako peva i kako se veseli.Pozdrav Gigo!!!!!

giganova:
Ej ne preterujte ,postideste me.

Bokac je okej lik i posle ovog posla postali smo prijatelji sto mi je mnogo vazno. :good:

--- Citat: maki69  14, 09, 2009, 00:49:45 pre podne ---A tek kako peva i kako se veseli.Pozdrav Gigo!!!!!

--- Kraj citata ---

Maki tesko je neveseliti se uz tebe i tvoga drugara,puni ste pozitivne energije koju nesebicno delite,ali o tome u drugoj temi.

--- Citat: drug_igrutin  14, 09, 2009, 00:24:11 pre podne ---
--- Citat ---p.s u prilogu su detalji Giginih varova ako ih iko nadje
--- Kraj citata ---

Stvarno, kao da nema vara nigde!
Covek ima zlatne ruke, svaka cast majstore!

--- Kraj citata ---

nema zlatnih ruku i nezlatnih,ima onih koji hoce i nece nesto da odrade.Igrutine za tebe garantujem da bi isto ako ne i bolje odradio ovaj posao.

Pozdrav svima :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju