E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sredjivanje 'GRUJE'

(1/9) > >>

giganova:
Na preporuku Admirala otisao sam da pogledam brod koji je trebalo restaurirati.Usao sa vlasnikom u pricu i pao je dogovor.Bilo je povuci potegni ali nadjosmo kompromis.Gazda mi izdiktira sta treba da se odradi i zalegosmo na posao.

Ovako je gruja izgledao.Meni se i tada svidjao,koliko sam cuo da je brod delo DJeninih ruku iz pocetnih dana.

giganova:
Zatim je usledilo prepravljanje varenje seckanje,pa opet varenje itd......dok ne zadovoljismo gazdu.A bilo je i ovoga :girl_werewolf:

Inace unutrasnje jegije na zadnjem delu su totalno propale i gotovo sve su zamenjene kao i dobar deo poda.Naj vise je istrulio na bocnoj vodenoj liniji,a to je tek utvrdjeno nakon peskarenja.Necemo nabrajati sve izmene ali bilo ih je i te kako.....
Usledilo je peskarenje i bogami je trajalo.Prvobitni nanosi farbe su tako dobro drzali da ih je peskarenje jedva i skinulo

giganova:
Poce i "KRECENJE" padaju dogovori jedan za drugim.Gita se smirgla sve prsti,majstor moja preporuka(idanas se jos stidim) ali se nekako odradi na zadovoljstvo svi.
  Posle prve ruke feropoksa montira se hrom;

giganova:
Moram da" turim" i sliku kuma da se ne naljuti.
Bilo je i isprobavanja glanc novog motorcica od 25hp

parigroz:
 :good: jebote.......pa to ispala ladja damo takva! bravo!
a djena je koliko sam video na njegovom sajtu-majstorchina!!!
bravo majstori.......kad porastem ima da nabavim takvu ladju........
ae bar mi nagovesti koliko k/eura je nesto nalik ovome(sa sredjivanjem,naravno) :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju