E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Meteor 380
MarkoSK90:
Naravno da ima kanal za gasenje, samo sto sam ga vezao za pojas unesto na ruku, tako mi lakse i slobodne su mi obe ruke.
Ameri ovaj poblem nazivaju porpoise, postoji mnogo stvari koje ga prave: raspored tezine, motor previse duboko, pogresan trim, kriv trup od pogresnog skladistenja van vode... Lista je podugacka :)
Ne znam danas da li cu stici na vodu, al cu slikati par prolaza a i neki snimak da se vidi momenat kada krene da skace. Nije do talasa, isto se desava i na vodu kad je staklo.
Hvala na predlozima, probacu cim stignem
MarkoSK90:
Uostalom kao sto kazu dule i nidza... Nije ni 35 lose sa pola gasa. Ionako mi nije krajnjo cilj bio vmax nego brzi economic.
MarkoSK90:
Daleko od toga da odustajem :)
Bratov prijatelj je strugar tako da cu praviti jack plate od prohroma, samo da jos odlucimo da li ce biti samo poduzanje motora na podtojece zrcalo ili ce ici bas jackplate koji se kaci na zrcalo, pa motor ide jos pozadi neki 10 cm iza camca.
Zoran T:
Imas snage dovoljno u motoru pa nek ide nazad 10-15-20 cm a da ti ne smeta sajlama i komandama ili podizanju motora i kroz jackplate napravi malo veci ugao od krmenog zrcala da mozes trim da gadjas i visinu naravno...sad moras moras malo da eksperimentises
Bakara:
Bas htedoh reci, vodi racuna o komandi volana ako pomeras motor unazad.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju