E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Meteor 380
MarkoSK90:
Probali i sa trojicom na prednjoj klupi, pomoglo je al posle 40 opet krece igrarija :) slikacu bas sutra kada budem izasao na vodu ako stignem.
vepar:
A vi ste me ljuljali ceo dan! Jedna mala sugestija da ne jurcas oko usidrenih brodova, to zna bas da nervira, narocito kada prodjes 30 puta... Inace gliser je bas lep, kao da je ispao iz nekog malo starijeg Dzejms Bonda! I da bas skace, moje je misljenje da to moze biti do trima...
MarkoSK90:
Izvinjavam se, ne znam kako al sam primetio sta radim tek posle 15og prolaza... Valjda sam se zagubio u nekoj svojoj racunici :) posle sam se premestio kada sam konacno video da ima nekog pored mene :)
Ako budem dodao neka krica ima u nekom od tih skokova i da poletim :)
MarkoSK90:
Toliko me nerviralo sto skace, pa premesti rupu, spusti, digno... Da sam zaboravio da bas ne moram da jurcam na 50 metara od ljudi.
Lep brodic, posle sam tek primetio :)
vepar:
--- Citat: MarkoSK90 13, 06, 2017, 00:09:28 pre podne ---Izvinjavam se, ne znam kako al sam primetio sta radim tek posle 15og prolaza... Valjda sam se zagubio u nekoj svojoj racunici :) posle sam se premestio kada sam konacno video da ima nekog pored mene :)
Ako budem dodao neka krica ima u nekom od tih skokova i da poletim :)
--- Kraj citata ---
Sve ok, sledeci put kada se sretnemo pijemo pivo! 114 I zelim ti da sto pre sredis taj problem sa skakanjem glisera...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju