E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Meteor 380
Zoran T:
stavi stabilizator ili probaj prvo malo bez njega pa ga posle stavi cisto da vidis i znas razliku...vidim da je penta na prvoj rupi za trim jel ne moze vise da pridje noga zrcalu...mozda foto vara mozda bi trebala jos malo noga ka zrcalu...
MarkoSK90:
Koliko sam ja probao, ne moze. Prva rupa za trim. Probacu bez peraja pa cu ga montirati na plazi da vidim razliku 25648
maverick:
Zorane, odlično objasnjeno...a inace kao izmak od zrcala mislio sam na ove naprave...koje zovu jack plate...mehanicka nije komplicirana za napraviti a osim izmicanja do zdrave vode....mozes i idealno podesiti dubinu motora
Zoran T:
Nije to neko veliko udaljavanje...i ako penta nije puno teska nece to puno uticati...umesto tog slica za stelovanje visine ja bi licno isao na rupice i sraf kao na pentama za trim...nekako mi to sigurnije sha...sve vam zavisi od tog sting stabilizatora...ako uspe na manjoj brzini da podigne malo krmu uz pomoć uzgona ili trima glisirat ce te s nesto manje obrtaja nego bez...
MarkoSK90:
Spustanje glisera ce da se odlozi koji dan, zarivala sajl za menjac. Probao sam da je malo opravim uz razne akrobacije kompresorom i uljem al nist od toga.
Tako da sad moram da odem po novu sajlu od 3m i to sve da opet namestim sto sam raskantao dok sam vadio :)
Ici cu u Gros Inox da uzmem i imaju neku crvenu koja izgleda isto kao i moja, 3m za nesto preko 4hiljade din.
Ima li neke bitnije razlike u tim sajlama posto vidim da varira cena od 3000 din do kolko hoces za 3m teleflex sajle... ?
Na sajtu bas ne nude neko objasnjenje. Al ajd da ne budem cigan i da ne uzmem tu najjeftiniju, uzecu tu za 4000 :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju