Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sta raditi?
dukaso:
Hvala na informaciji... Ja sam ga platio 300 e i u staro gvozdje da ga prodam izvuci cu nesto :)
Zato sam i pitao da se posavetujem sa strucnijim ljudima od sebe da li se isplati sredjivati, vremena imam, nigde ne zurim imam i camac pa mi ne gori pod nogama da ga sto pre ubacim u vodu godina dve dana rada na njemu...
Tu skoljku smo uzeli ja i kum pa smo mislili zajednickim snagama da polako ulazemo u njega, posto sam radio slicno nesto tako uzeo sam motor old tajmer u slicnom stanju i doveo ga do perfekcije i zanimljivo mi je to da radim, samo nemam bas puno iskustva sa ovakvim plovilima
DuleN:
Gore napisano je samo moje licno misljenje. Ciscenje ovakve skoljke, po meni je moguce jedino peskarenjem, a to kostaaaaaa... Nakon toga zastita, farbanje, pa tek onda bilo kakvo uredjivanje...
dukaso:
NAravno postujem svacije misljenje :)
Zoran T:
E i da je ovo neko ozbiljnjije korito ili neki old tajmer pa i da vredi spasavati ga...ako nemas kompresor i pistolj za peskarenje ne isplati se...tek kad ga ispeskiras videt ces kako je i koliko je u stvari truo...kad korozija krene ovako i ovoliko tesko je to sanirati...lakse napravis nov...ocisti neku flekicu na par mesta brusilicom izbusi rupu burgijom pa izmeri debljinu lima cisto da vidis sta je ostalo...
dukaso:
Hvala Vam na informacijama 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju