Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sta raditi?

(1/11) > >>

dukaso:
Pozdrav,

trazim vec neko vreme da uzmem neki brodic za malo para :) i naleteo sam igrom slucajeva pre neki dan na brodic za vrlo smesne novce ali u jako losem stanju ustvari skoljku broda bez icega na sebi, to sam i zeleo da nadjem, hocu da ga sredjujem polako vremenom po svom ukusu..
Stajao je dugo na suvom ceo je rdjav, debljina lima korita je 3mm duzine je 8,5m sirine 2m u patosu i visine 1,9m
Imam par slika interesuje me Vase misljenje kolege da li se isplati i da li vredi tako nesto sredjivati... Krenuo bi bukvalno od peskiranja jer drugacije ne vredi... Pa polako sa ljubavlju...

Unapred hvala na svakom savetu  llll

dukaso:
ne mogu nikako da okacim slike prevelik je format...

Bakara:
Probaj da postavis slike tako sto ces otici na http://postimage.io.
Tamo ih uploadujes, i na kraju ti ponudi opciju da iskopiras te linkove ka slikama, obicno pise "Thumbnails for forums", iskopiras to i stavis u tekst poruke ovde na forumu. Probaj, nije tesko ;)

dukaso:

photo uploading

Hvala za pomoc... nadam se da je uspelo

DuleN:
Ja licno ovo nikada ne bih uzeo iz sledecih razloga:

- Dosta velika budzevina, koja se tesko moze prepraviti u neko solidno plovilo.
- Stanje u kome se nalazi zahteva teski i velik rad ( a i pare ) da se dovede u stanje za dalje sredjivanje...
- Ovo osim zardjalog lima nema nista drugo, sto znaci da za njegovo eventualno spustanje na vodu treba uraditi i ugraditi sve cega covek moze da se seti... ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju